collage_object

Vi söker dig som vill göra en livsstilsförändring!

Tack för att du tittar in på min sida. Min ambition är att hjälpa dig att hitta en hållbar balans där du kan göra enkla val i vardagen som leder dig mot ditt mål.
/ Din hälsocoach Mia Lundgren

Vad innebär det att göra en livsstilsförändring?
Även om vi tycker att vi äter bra mat så är det näst intill omöjligt att få i oss rätt mängd näring för att kroppen ska må bra och fungera optimalt.
Detta gäller oavsett hur bra vi tycker att vi lever och vad vi gör för att må bra, t.ex. tränar och rör på oss. 
Stress och dåliga (mat) vanor är ofta de grundläggande anledningarna till att många inte når de mål man satt upp privat eller på jobbet.
Många slarvar med sig själv och sitt eget välmående.

En personlig hälsocoach hjälper dig:
För att nå hela vägen fram coachas du av en hälsocoach som följer dig genom hela hälsoprogrammet och finns som ett bollplank för att stötta och peppa dig så du kan nå dina mål. Vi har en gedigen erfarenhet om kost och hälsa och kommer att ge dig vägledning under dessa 12 veckor.

Inledande fas, 28 dagar
Du äter enligt en enkel kostplan vilket innebär att du inte känner dig
trött eller hungrig, utan här får du en ultimat storstädning av kroppen samtidigt som du behåller din energi och ork. 
Du äter mycket protein, grönsaker och tar näringstillskott för att stötta kroppens processer. Aminosyror ser till att muskelmassan bibehålls.
Dessa tillsammans gör att det blir en positiv synergieffekt av mat och vitaminer.
Man går ner 2-12 kg den första månaden och under dassa dagar kommer du uppleva flera goda effekter som minskat sötsug, mer energi, ordning på magen, bättre sömn, bättre återhämtning, mer motivation, vaknar mer utvilad och mycket annat.

Livsstil, uppföljning med fas 2
Även här får du ett kostschema som ska anpassas och fungera bra för dig och just din vardag. Självklart kommer det att finnas utrymme för vissa festligheter. Det är här vi jobbar vidare mot dina mål och många fortsätter att minska i vikt.
Här lägger vi en viktig grund för en hållbar livsstil. Att vara aktiv och röra sig regelbundet är kopplat till en hälsosammare kropp, du kommer här vara redo att utmana dig själv.

Kostnader:
Vad är hälsan värd för dig? 
Den investering du behöver göra är att handla bra mat i din vanliga matbutik samt ett näringstillskott som gör att programmet fungerar
och ger optimal effekt.
Coachningen och allt stöd du behöver under hälsoprogrammet är kostnadsfri.

Månad 1: 1894kr
Månad 2: 912kr
Månad 3: 912kr

Är du redo att ta steget? Tveka inte att skicka in din  intresseanmälan till mig så återkommer jag.

Vi vill poängtera att detta inte är en kortsiktig viktnedgångsdiet utan en långvarig investering i din hälsa. Här använder man sig av ett näringskoncept i kombination med kostråd samt viss livsstilsändring för att uppnå ett varaktigt resultat.


Skicka ditt intresse via frågeformuläret nedan:
Jag återkopplar dig inom 24 h via din mejl så håll koll i din inkrog.
Vi hörs/ Mia Lundgren

 

Copy to clipboard